Over ons

Welkom op onze Site en Bedankt voor je bezoek!

Smets FOOD is een bedrijf gespecialiseerd in het dagelijks bereiden van verse gezonde maaltijden, dankzij onze uitgebreide dieetkeuken is "elk dieet mogelijk."
Dagmenu's kunnen dagelijks worden afgehaald of worden dagelijks van maandag  tot vrijdag geleverd. Doordat wij werken met een koude lijn kan je na 3 minuten opwarmen in de micro oven aan tafel. Dit kan voor iedereen; jonge gezinnen, alleenstaanden, zelfstandige, studenten of gepensioneerden.
Dit aan een democratische prijs.

Met het brede aanbod dat wij beschikbaar hebben, vind je vast en zeker wat je zoekt. Zoniet kan u ons altijd contacteren voor verdere suggesties dit voor warme- of koude buffetten of een bbq.
Voor bruiloften, communie's, babyborrels, familiefeesten en BBQ kan u bij ons terecht.

Onze maaltijdendienst is beschikbaar voor middag- en avondmaaltijden en de toeleveringen gebeuren van maandag tot en met zaterdag naargelang uw behoeften. Hierbij hebt u ook de keuze als klant om een “zondagmaaltijd” te laten meeleveren zodat u ook 's zondags kan genieten van onze heerlijke gerechten en dit het hele jaar door!
Smets Food staat garant voor kwaliteit aan de scherpste prijzen!
Elke dag opnieuw zoeken wij naar de beste producten om voor onze klanten een lekkere en gezonde maaltijd te serveren. Onze geselecteerde leveranciers dienen dan ook de nodige certificaten (ISO, BRC, IFC, ...) voor te leggen. Verder garanderen wij een goede prijs/kwaliteitsverhouding met een correcte service.
Uiteraard staan hygiëne en veiligheid boven alles in ons cateringbedrijf en dit conform de regelgeving hierom.
Voor alle vragen of opmerkingen over onze cateringdienst kunnen onze klanten steeds terecht bij de chauffeur die hun maaltijd bezorgt. 
Smets Food is ook dagelijks telefonisch bereikbaar van 8u tot 18u op telefoonnummer 011/322 461.

Met Smakelijke Groeten,
Jessica en het Smets FOOD Team.

 

Advertentie Belang van Limburg 23/4